Om oss

Vi på Kina-Terapi erbjuder traditionella, hälsosamma kinesiska behandlingar för välbefinnande och estetiska förbättringar. Vi erbjuder exempelvis alternativ för fettsugning i Stockholm, samt tatueringsborttagning, gravidmassage och koppning, för att nämna några. Fettreduceringar utförs med traditionella kinesiska behandlingar på skonsamma sätt. Vi har ett brett sortiment av skönhetsbehandlingar och andra hälsobehandlingar. Letar du efter fettreducering i Stockholm är det oss du ska kontakta. Vi utför behandlingar med bland annat laser, frysning, lipo ultraljud fettreducering, koppning och vibreringsmaskin. Vi utför fettreducering haka, mage, lår och flera andra kroppsdelar.

Vår historia

Kina-Terapi grundades 2009 och utförde då endast traditionella kinesiska behandlingar så som akupunktur och zonterapi. År 2014 renoverades lokalerna och verksamheten utvecklades till det större. Med hjälp av nya maskiner kunde vi utföra större behandlingar och bli mer inriktade på estetiska behandlingar. Bland dessa ingår fettsugning, fettreducering och tatueringsborttagning bland annat.

Fan Shisheng är en av Kinas främsta terapeuter inom kinesisk medicin, och vi kan stolt presentera honom som vår terapi- och ört-konsulent. Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda de bästa örterna och behandlingarna. Hos oss kan du vara säker på att du aldrig kommer få några syntetiska mediciner utan vi litar på de traditionella kinesiska medicinerna och använder oss bara utav dem. Allt för att du ska få så bra behandling som möjligt.